ARBO maar dan anders

Wat is anders? Ammerlaan ARBO biedt een puur persoonlijke dienstverlening. Deze dienstverlening vindt plaats op locatie van uw bedrijf. De professionals van Ammerlaan ARBO zijn praktisch ingestelde, servicegerichte, no- nonsense adviseurs. Eigenaar van Ammerlaan ARBO, Claudia: "Bij ons geen digitale snelle intake na een ziekmelding. Er is persoonlijk contact met uw medewerker, met duidelijke terugkoppeling".

Start Ammerlaan ARBO

Eigenaar van Ammerlaan ARBO is Claudia Ammerlaan, dochter van een teeltvoorlichter in de glastuinbouw en geboren in Wateringen. Claudia is bekend met het Westland en de dynamiek, zij is 18 jaar geleden de arbo wereld ingestapt met een verpleegkundige achtergrond en opleiding re-integratiemanagement. Van 2014 tot juni 2021 mede-eigenaar van Westland ARBO en sinds juni 2021 gestart met Ammerlaan ARBO.

Motivatie

Claudia: "Verzuim wordt vaak veroorzaakt door een ziekte, (sport)blessure, letsel na ongeval of overbelasting door het werk en/of privé. Waar het om draait is hoe een persoon met de klachten en beperkingen omgaat. Ben je als werknemer instaat om nog te kijken naar mogelijkheden als je klachten hebt? We geven uitleg aan de werknemer over de beperkingen en mogelijkheden. We ontzenuwen het probleem of dit nu een medisch probleem is of een probleem op het werk. Regelmatig contact met de werkgever is onmisbaar: samen werken we aan de oplossing.

Ammerlaan ARBO groep

Ammerlaan ARBO bestaat uit een team van twee geregistreerde bedrijfsartsen, een arboarts en drie adviseurs op gebied van preventie en verzuim. De gedreven en ervaren artsen en adviseurs voeren de regie op het verzuimproces samen met u als werkgever. De fanatieke adviseurs zijn naast verzuim-, ook specialist op gebied van preventie. Ze geven uitleg en advies om verzuim zo veel als mogelijk te voorkomen.
Door de samenwerking met een groot aantal partners in de regio Zuid-Holland is de Ammerlaan ARBO groep ontstaan. Hierdoor zijn we instaat om een complete arbodienstverlening te bieden. Deze partners zijn: veiligheidskundigen, arbeidsdeskundigen, fysiotherapeuten, mediators, bedrijfsmaatschappelijk werkers, vertrouwenspersonen en HR-specialisten.

Adres

Westlandseweg 16D
2291 PG Wateringen

email

info@ammerlaanarbo.nl

telefoon

0174 257028